abstinent, Dziekuje Ci bardzo !
Usuwanie wgniot
Zwiń
X
-
misiek^wro, a wiesz co? przypomniałem sobie że jak tak gadałem z tym kolesiem to mówił mi że zna też resztę z Bielska która się tym zajmuje, wcześniej byłem właśnie u innych, ale było zamknięte, i powiedział że są na wyjeździe,
Myślę że ceny będą mieli podobne
Grad zniszczył Ci karoserię? Ktoś zahaczył Cię na parkingu? Teraz możesz przywrócić autu dawny wygląd. Wypróbuj usuwanie wgnieceń bez lakierowania. Wejdź!
Więcej chyba już nie ma
Wracając do tych wyjazdów, to przeważnie jeżdżą za granice i robią... nowe samochody na fabrycznych placach
Przy mnie miał telefon z propozycja wyjazdu do francji(Reno), kilkaset samochodów, na jednym do 200 wgnieceń
Komentarz
-
-
U mnie nie ma masakry.
Jeden wgniot przy drzwiach, drugi na blotniku ( taki wiekszy, bo pociagniety ) i trzeci juz na drzwiach - wiecej nie ma.
Chcialem to zrobic we Wro, to zaspiewali mi ze zderzakiem 1150 zl. Zrobilem wielkie galy i poszedlem sobie dalej ... bo za 3 wgniotki + grzanie i prostowanie plastiku na zderzaku to ja takiej kasy nie dam ...Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Ostatnio przez błąd komputera zaliczyłem rów pod Wrocławiem, polecił mi kolo blacharza w Złotowie. Kolo godny polecenia ceny normalne, zna się na robocie, inny lakiernik nie zauważył wogóle że moje auto było robione :twisted:
A zapomniałem powiedzieć wylądowałem miękko....tylko wgnioty i rysy...hokey zderzaka zlutowany, maska i błotnik malowany cały+ polerka całego auta.Mikimouse....13.11.2010- zamontowanie sterowania centralnym zamkiem z pilota+zamontowany podłokietnik...cdn.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MikimouseOstatnio przez błąd komputera zaliczyłem rów pod Wrocławiem, polecił mi kolo blacharza w Złotowie. Kolo godny polecenia ceny normalne, zna się na robocie, inny lakiernik nie zauważył wogóle że moje auto było robione :twisted:
A zapomniałem powiedzieć wylądowałem miękko....tylko wgnioty i rysy...hokey zderzaka zlutowany, maska i błotnik malowany cały+ polerka całego auta.
Komentarz
-
-
Witam wszystkich i przepraszam w takim razie za nietakt...heheh ale widze że trochę rzeczywiście się zamotałem w wypowiedzi....a wracając do tematu to pod Wrocławiem znam lakiernika który już blacharke w dwóch autach mi robil i zrobił to perfekcyjnie jeżeli ktoś chce namiary to śmiało na priv. Warsztat mieści sie w Złotowie.
Do piotrek_os- komputer odciął mi zapłon skutek, brak wspomagania i hamulec stwardniał, trochę poslizg i rów....mam nadzieje że teraz mój post jest dla wszystkich czytelny.
PozdrMikimouse....13.11.2010- zamontowanie sterowania centralnym zamkiem z pilota+zamontowany podłokietnik...cdn.
Komentarz
-
-
czy samochody naprawiane ta metoda są faktycznie w uszkodzonych miejscach jak nowe ? czy niema absolutnie żadnych śladów pod światło , pod różnymi kątami itd :?:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
leszekmw, bardzo duzo zalezy od tego, jak mocny byl wgniot i czy na kancie - wiekszosc gniotkow z kantow nie idzie usunac.
Bylem ze swoimi u 2 fachowcow - jeden zabil mnie cena - 3 wgniotki 1000 pln ( + prostowanie nierownego zderzaka tj nagrzanie go ) a drugi zawolal narazie 850 pln - co wg mnie i tak jest kuriozalna kwota - bo na wielu forach widzialem, ze ludzie za 2-3 wgnioty hurtowe placa po 200 pln ... a prostowac zderzak to sam sobie opalarka podgrzeje i podprostuje ...Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wrobardzo duzo zalezy od tego, jak mocny byl wgniot i czy na kancie - wiekszosc gniotkow z kantow nie idzie usunac.
myślałem kiedyś żeby się tym zająć ale jakoś nie miałem z nikim kontaktu kto się na tym zna , widział to... , na filmach z PDR wszystko wygląda cacy , aż za cacy :twisted:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
leszekmw, takie wgnioty sie latwo wyciaga - podejrzewam ze kosztowo 50-100 od pojedynczej sztuki, a jak masz wiecej to zwiekszaja o 20-50 na sztuceByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
wszystko zależy od samochodu(blachy) i od wielkości. Czasami nie da się malutkiej całkiem wyciągnąć bo np blacha została naciągnięta przy uderzeniu. Mają nawet sprzęt do wyciągania progów :lol:
Ja płaciłem 300zł za trzy, a do tego jeszcze trzy mi zrobił w cenie
Zależy na kogo się trafi, mi się trafił fajny koleś, w przydomowym warsztacie
Na takie wgniecenia po drzwiach itp super sprawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwpanowie ale ja pytam czy niema absolutnie żadnego śladu a nie ile to kosztuje :roll:Tato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentwięc takie pytanie jest bez sensuO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
Komentarz